Конкурс с тема "Великденско послание"

  Община Стара Загора обявява онлайн конкурс с тема „Великденско послание“. В него могат да вземат участие деца и ученици до 15-годишна възраст.
     „Изразете своето Великденско послание със силата на думите, с красотата на четката и боичките, чрез сръчността на ръцете си, чрез полета на вашето въображение! Творете, рисувайте, пишете, бъдете оригинални и смело експериментирайте“, гласи призивът на организаторите от отдел „Култура“.
   Те очакват на адрес: kulturastarazagora@gmail.com снимки на рисунки, стихотворения, картички, сувенири, домашни украси…, дори и записани от участниците видео послания. Предложенията ще бъдат публикувани на фейсбук страницата „Култура и туризъм към Община Стара Загора“. Най-добрите творби ще бъдат отличени, а всички участници ще получат грамоти.
      Срокът за изпращане на снимки и творби е 21 април 2020 година. Изпратените предложения трябва да са придружени с трите имена на автора, възраст, училище или детска градина, както и телефон за обратна връзка. Имената на наградените ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на отдел „Култура и туризъм“ до края на месец април.